DKK 100,00

JULIAS MOON + FREJA KIRK

14.11.2014 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Pris: 70/90 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr. LÆKKER OG VELSPILLET POP!

Pris: 70/90 (medlem/alm) + 10 kr. gebyr

JULIAS MOON

- debuterede i oktober 2013 som P3’s Uundgåelige med hitsinglen Bay efterfulgt af EP’en Backseat Thunder, og nu er trioen klar med nyt. I løbet af forår og sommer 2014 udgiver bandet suiten Technicolor VISION; fire singler, fire videoer, fire scenarier der hver især sætter en ny farve på poptrioen. Første single Lipstick Lies kickstarter udgivelsen d. 17. marts.
 
Sex og melankoli er gennemgåede temaer i poptrioens tekstunivers, tematikker der har gjort sig gældende op gennem soul-traditionen og poppen. Med elektroniske cutting-edge produktioner skaber trioen en moderne nordisk lyd, der refererer til både amerikansk R&B, neo-soul, 80’er synthpop, 90’er Euro og nyere britisk electronica - et udtryk for en ny generations mange inspirationskilder og pick and choose-mentalitet der hos JULIAS MOON udmunder i en skarptskåret og uimodståelig pop-vision.

Freja Kirk

- er en ny dansk sangerinde med en forbløffende stemme og en dybt personlig klang. Frejas blot 26 år til trods er hver en tone, hun synger, som var den nøje udvalgt. Musikken flyder frit fra Freja med en sjælden sans for timing og indlevelse.