DKK 60,00

Gottschalk + Gerda Monroe

24.10.2014 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,00

Pris : 50/70 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr Poetisk pop med elektroniske elementer!

Pris 50/70 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr.

Gottschalk

Bag bandnavnet Gottschalk finder man den yderst talentfulde sangerinde og sangskriver Maria Gottschalk, Morten Puper på keyboard, guitarist Steffen Nordenstam, bassist Morten Christian Haxholm Jensen og sidst men ikke mindst Adam Winberg bag trommerne. Gottschalk blev dannet i 2011, og i maj 2012 udgav de deres debut-EP ”Let The Sun Shine On Me This Time”, der modtog fine anmeldelser fra samtlige musikblogs herhjemme.
I august 2013 udkom bandets anden EP ”Heart Undercover”, som består af fem solide numre, der støtter op om gode melodier, og inviterer halvelektroniske elementer indenfor i en støvet popgenre. EP’ens titel nummer ”Heart Undercover” kom desuden i rotation på P4.

Gerda Monroe

Sangerinden og sangskriveren Anna Mose, der også er aktiv i det Danish Music Awardvindende impro-vokalensemple IKI, er klar til at indtage den danske musikscene med sit soloprojekt Gerda Monroe. Med sin energiske og poetiske pop fanger den 26-årige sangerinde sit publikum, mens hun med sine nærmest arkitektoniske melodier og en charmerende svaghed for 80′erne lader sig inspirere af artister som Björk, David Bowie,The Sugarcubes og Cocteau Twins. Hendes univers er præget af kontrasten mellem det feminine og maskuline, hvor hun med sin stærke og intense vokal får fortalt de historier, der gemmer sig i pigen med det meget lange og røde hår. Som medstifter af IKI har Anna Mose turneret i Island, Danmark og Norge og har sunget på festivaller som f.eks. WOMEX, SPOT festival, Copenhagen Jazz Festival og Distortion Festival. Hun har ligeledes sunget kor for mange danske artister – heriblandt Søren Huss og Oh Land.