DKK 150,00

Aarhus Jazz Orch. Feat. Master Fatman

20.11.2014 kl. 19:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 150,00

Master Fatman og det 17 mand store Aarhus Jazz Orchestra tager publikum med på en fantastisk musikalsk rejse gennem jazzens 100 årige historie. Et show for både nysgerrige nybegyndere og kyndige kendere af genren.

Aarhus Jazz Orchestra er dykket ned i de sidste 100 års jazzhistorie og har fundet 15 fantastiske og meget forskellige bigband arrangementer frem fra arkivet. Fra fugtig, blusy jazz til 30'ernes bigband-swing, videre op til 60'ernes frådende, virtuose bebop, over 80'erne og 90'ernes fusions-bølge og videre frem mod det nye årtusindes mangfoldighed og bud på morgendagens jazz.
 
Og uanset om det er dit første møde med jazzen – eller om du er inkarneret jazzentusiast – så garanterer vi for, at du denne aften vil få både en musikalsk og en underholdende tur rundt i bigband-jazzen.
 
For med på turen er også Master Fatman som herlig, ærlig og kærlig konferencier. Han vil krydre koncerten med anekdoter og underholdende indslag og hjælpe alle med at få et kig ind i den eventyrlige, forunderlige og rare jazzverden.