DKK 60,00

UPFRONT URBAN TOUR

25.10.2014 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,00

Pris: 30/50 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr. LÆKKER OG VELSPILLET POP!

Pris: 30/50 (medlem/alm) + 10 kr. gebyr

UPFRONT URBAN TOUR

Efter seks års pause vender Upfront Urban Tour tilbage, klar til endnu engang at introducere publikum for et interessant udsnit af den danske undergrundshiphop og -R’n’B scene. Den dansk-eritreanske rapper Negash Ali er det første navn turnéen kan præsentere. Han kommer til at stå i spidsen, når han, sammen med fire andre artister, gæster fem danske byer til efteråret.
Det bliver den femte gang Upfront Urban Tour drager af sted, sidst den kunne opleves var tilbage i 2008. Tidligere har artister som Pede B, Strøm og Per Vers været med, og med genskabelsen ønsker initiativtagerne at samle et nyt hold, med nogle af de mest interessante urbane talenter, som fortjener både opmærksomhed og et kærligt skub i den rigtige retning.
 
Det 23-årige wonderkid Negash Ali, har trods sin unge alder, allerede adskillige koncerter og udgivelser i bagagen. Negash Ali fik allerede i en alder af 14 år sin første kontrakt, og i foråret kunne han så sende sit tredje soloudspil på gaden, EP’en The African Dream der fik en flot modtagelse af anmelderne.
 
Sidste år flyttede Negash til London for at følge drømmen om et internationalt gennembrud. Han er godt på vej, og har allerede fået opmærksomhed fra flere udenlandske magasiner og blogs, samt er blevet spillet i radioen på blandt andet BBC1 Xtra. Hans stilsikre rap bringer for en stund Negash tilbage til Danmark, når han vender hjem til efteråret og kan opleves til Upfront Urban Tour.
 
Upfront Urban Tour vil også gerne være med til at udvikle de lokale talenter og give dem muligheden for at stå på en scene. De skal derfor sørge for at varme publikum op i hver by. Hele holdet, opvarmning og DJ’en der skal binde hele showet sammen, vil blive offentliggjort til september.