DKK 60,00

Vinter Jazz 2015: Elektrojazz + Magnus Hjort Trio

06.02.2015 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,00

Pris : 40/60 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr Vinter Jazz 2015: Elektrojazz + Magnus Hjort Trio

Pris 40/60 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr.

Elektrojazz - groovy 70er jazz
Biljagts-jazz med medrivende rytmer, tykke grooves, velvoksne akkorder og stærke melodier. Elektrojazz leverer nyskreven groovy jazz / latin / funk med soundet fra halvfjerdserne. Med Anders Larson´s basun i front, bakket op af Rhodes elpiano, elbas og trommer, er publikum garanteret en varieret og spændende koncertoplevelse. 

Lyden af en Porsche eller Lamborghini?
Med albummet Cars har Elektrojazz lavet en hyldest til de hippeste biler fra halvfjerdserne. Hver sang på pladen er dedikeret til en særlig bilmodel, så til koncerten kand du høre Elektrojazz bud på hvordan en Maserati eller Lotus lyder som jazz numre. Udover at levere varen som hårdt swingende liveband, har Elektrojazz med albummet 'Cars' har fået omtale på bil sites rundt omkring i verden, bl.a. på wired.com.


Magnus Hjort trio

Blue Interval
Den amerikanske pianist og komponist Marcus Roberts,der bl.a. er kendt for sit samarbejde med Wynton Marsalis, harhørt musikken på Magnus Hjorths nye trioudgivelse BLUE INTERVAL og er meget begejstret. Således skriver hani sine grundige noter, at det er en af de mest fornøjelige trio cd’er, han har hørt i lang tid. 

Magnus Hjorth (p), Lasse Mørck (b), Snorre Kirk (d). Green Repose/Lion’s oute/Barbados/Mellowed/Moonlight Serenade/Yantoon/Blue Interval/Icy Blast/American Patrol/Lost and Found/Let It Go.