DKK 60,00

Foredrag: Hvem var Eik Skaløe?

11.03.2015 kl. 19:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,00

Pris: 30/50 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr. Eik Skaløe er den største myte i dansk musik. Han døde under usædvanlige omstændigheder i Indien i 1968, blot 25 år gammel, men hvem var han?

Pris: 30/50 (medlem/alm) + 10 kr. gebyr

Foredrag: Hvem var Eik Skaløe?

Alle kan synge med på ”Itsi-bitsi, tag med mig til Nepal”, men kun de færreste kender manden bag, som med sine fantasifulde tekster støbte fundamentet til den dansksprogede rock, hvor Steppeulvenes lp, Hip, nyder evergreen-status. Pladen er netop blevet genudsendt under stor opmærksomhed.
 
Eik Skaløe er den største myte i dansk musik. Han døde under usædvanlige omstændigheder i Indien i 1968, blot 25 år gammel, men hvem var han? Hvor kom han fra? Hvorfor skrev han, som han gjorde? Og hvad lavede han, når han ikke var steppeulv? 
 
Forfatteren Jan Poulsen satte sig for at finde svar på de mange spørgsmål og foldede den fantastiske fortælling ud i bogen ”Eik Skaløe. Spejder og steppeulv” på baggrund af interviews med godt 100 personer, som var tæt på Eik Skaløe: Forældre, familie og venner i ind- og udland, skole- og spejderkammerater, bekendte i det kriminelle stofmiljø, kulturlivet og på 1960’ernes musikscene. Og ikke mindst folk, der – lige som Eik Skaløe – var blandt de første, der rejste mod øst og var med til at brolægge the hippie trail.