DKK 100,00

Dissing og Las spiller Bob Dylan

30.10.2015 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Pris: 50/100 kr. (medlem/alm) Dissing & Las med fuldt band spiller Bob Dylan i Stakladen. Det bliver en af de aftener, hvor vi med den bedste samvittighed kan dykke ned i Dylans musik, som indeholder alt det vi behøver -historier, åndenød, rock’n’roll og poesi.

Pris: 50/100 (medlem/alm)

Dissing og Las

Dissing & Las med fuldt band spiller Bob Dylan i Stakladen.

Det bliver en af de aftener, hvor vi med den bedste samvittighed kan dykke ned i Dylans musik, som indeholder alt det vi behøver -historier, åndenød, rock’n’roll og poesi.

Dissing & Las er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og samhørighed har fundet deres helt egen lyd med det helt rigtige band. 

De tre vokaler giver Dylan's sange den variation de kræver og bandets sammenspil, som er i særklasse, formår at følge dem til dørs. 17 år og 10 album med og uden Dissing er et livsprojekt, der stadig blomstrer.

Første gang Dissing & Las lavede en Dylan-koncert var på Dexter i Odense i maj 2011, hvor de fejrede Bob Dylans 70 års fødselsdag. Siden da har de haft lejlighed til at dyrke Dylan i forskellige konstellationer - i kirker og på koncertsteder.

Denne gang har de fuldt band med til to fulde sæt med Bob Dylan-musik.

Ud over Dissing & Las kommer:
- Jesper Elnegaard på trommer
- Nikolai Storr på bas
- Tobias Stærbo på orgel