DKK 56,25

GRAPHIC MONDAY SPECIAL EDITION: KOSTUMEDESIGN

07.03.2016 kl. 17:00 Aarhus Teater , Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,25

Studenterhus Aarhus har i samarbejde med Aarhus Teater fået en helt unik mulighed for at tage dig med om bag kulisserne til en Graphic Monday Special Edition, hvor du vil møde en af de helt store kreative kræfter på Aarhus Teater.

Studenterhus Aarhus har i løbet af 2015 afholdt en række grafiske introduktionskurser under konceptet ”Graphic Monday”. Målet er at dele ud af viden på en række grafiske områder, og at inspirere til forskellige måder at gøre hverdagen lidt mere sjov og kreativ.

Nu er det tid til at gentage successen! Vi har i samarbejde med Aarhus Teater fået en helt unik mulighed for at tage dig med om bag kulisserne til en Graphic Monday Special Edition, hvor du vil møde en af de helt store kreative kræfter på Aarhus Teater. Aftenens såkaldte hovedperson er Camilla Bruun, der til daglig er kostumechef på Aarhus Teater. Sammen med hende vil du få mulighed for at få et eksklusivt indblik i hendes arbejdsprocesser, fra idé til færdigt kostume, og hun vil afsløre sjove tricks og hemmeligheder, som ingen andre end folkene bag teaterscenen kender til.

Pris: 50kr.
Antal pladser: 20 personer
Dato: d. 7. marts kl. 17.00-19.00
Placering: Aarhus Teater (gennem hovedindgangen)