DKK 70,00

Swedish Invation II

13.05.2016 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00

Pris: 50/70 kr. (medlem/alm). Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer tre svenske bands et smut forbi Aarhus til en fed aften. Live: Mankind, Saigon og The Echo Field.

Pris: 50/70 (medlem/alm)

Svensken kommer!


Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer tre svenske bands et smut forbi Aarhus til en fed aften.


Mankind

Bandets første nummer "Blood, Sugar" er umiskendeligt skandinavisk med Fever Ray-ish æstetik. Den er produceret af Gordon Raphael (The Strokes, Regina Spektor). Sangen blev tidligt anerkendt og elsket af f.eks NME, The Line of Best Fit og The Needle Drop: NEW TRACK: MENNESKEHEDEN - "Blood, Sugar"

 

Saigon

Saigon har været en fremtrædende del af den svenske alternative pop scene de sidste par år, og med ivrig touring har de også fået fans internationalt. Mørke synth-landskaber, stumpe monotone beats og elegante guitarer, ofte blandet med livlig vokalarbejde, der udgør en skarp kontrast. Frisk materiale overflader dette forår og Saigon genfødes igen, som en endnu lysere stjerne i synthpop plads.


The Echo Field

Echo Field startede som et projekt med fokus på melodier. De udgav deres single "Watch Your Step" i februar 2015 og deres debut-EP i november 2015. Deres tekster er fyldt med vittig lyrik og i undertiden med ulige akkordskift og et twist af mørk komedie. Man kan beskrive det som en konstant progression i søgen efter nye lyde kun findes i fortiden.

De påvirkninger kan tydeligt høres på numre som "Is he Gone" med et hint i retningen af Motown-drevne beats, men også til mere nutidige bands som Tame Impala og Amazon. Eller, ignorer det og bestem dig for, hvad du selv synes.