DKK 70,00

ÆØÅ - Skalkeskjul + Uheld

03.11.2016 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00

Pris: 50/70 kr. (medlem/alm) ÆØÅ er en koncertrække, der sætter fokus på det danske sprog. Flere helt nye interessante bands vælger at synge deres sange på modersmålet - fra pop til punk.

Pris: 50/70 (medlem/alm)

ÆØÅ er en koncertrække, der sætter fokus på det danske sprog. Flere helt nye interessante bands vælger at synge deres sange på modersmålet - fra pop til punk.

Skalkeskjul rammer den danske rockscene med lyset langt fra skæppen. Næret af fuldvoksent mod og purungt blod er Skalkeskjuls dansksprogede rock en rå, intens og temmelig uvant oplevelse. Skalkeskjul består af fem drenge fra Kolding og Vejle. De har lige sneget sig over på den anden side af teenageårene, og er drevet af en tro på, at man kan, hvad man vil. Skalkeskjul rammer tiden helt perfekt, de er unge, de er friske, de er syrede og de er rockede. Med musikalske rødder i 60'ernes og 70'ernes mere syrede rock, kommer nu Danmarks nye svar på hvordan god musik skal leveres, med en masse charme, personlighed og dansksprogede tekster.

Se live-videoen til 'Danser Videre':
https://www.youtube.com/watch?v=zM3rpUiQ1qU

Uheld er et dansksproget rockband. Med udgangspunkt i den jyske historiefortællertradition, sort blues og 80'ernes postpunk spiller Uheldprovinsrock. Den kulsorte og grænsesøgende lyrik, der omkranser tematikker som uskyldstab, lyst, ensomhed og mænd, der har fået nok, bygger på et fundament af tunge guitarflader, kold energi og hårdtslående percussion

Se videoen til 'Fugl' her:
https://www.youtube.com/watch?v=-YXOFnLjMpw