DKK 76,25

WORLDBEAT: MAMES BABEGENUSH & UMPAS

10.11.2016 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 76,25

Pris: 50/70 kr. (medlem/alm) Koncertkonceptet, WorldBeat, tager dig med ud i verden. Fra dansevenligt ethiojazz til festligt tyrkisk folkemusik, balkan, klezmer og andre former for etniske toner. Verden har geografisk forskellig rytmisk puls - kom og oplev glæden ved det anderledes i Stakladen Live.

Pris: 50/70 (medlem/alm)

Mames Babegenush har med musikalsk fair og fabethed brygget deres helt egen lyd, med rødder dybt nede i klezmerens tonale livmoder. Gennem en firten med beats fra en nyere verden, har de skabt et repertoire, som spænder over rene traditionelle klezmer-melodier tilsat rock og elektronisk musik, til særegne, men smukke bastarder, som man bare må elske. Bandet har stået på scenen sammen med verdensstjerner som David Krakauer og Gogol Bordello og er netop hjemvendt fra turné i USA.
 

Umpas  larmer og støjer, men det går til gengæld stærkt. I front skriger tenorsaxen en blanding af worldmusik og rock. Er de sigøjnere? Er de fra Israel? Næh, de er fra Århus. Umpas er et orkester, der sætter gang i ethvert publikum med deres sprudlende blanding af orientalske melodier, rocket energi og frygtløs improvisation. Oplev drengene på hjemmebane til en fest uden lige.