DKK 70,00

Raw Takes: Distortion Girls + Jail Bang Revolver Gang

17.11.2016 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00

Med musikkonceptet Raw Takes præsenterer vi bands og artister, som allesammen har det tilfælles, at de beskæftiger sig med et råt og ufiltreret udtryk.

Pris 70/50 (medl./alm)

Med musikkonceptet Raw Takes præsenterer vi bands og artister, som allesammen har det tilfælles, at de beskæftiger sig med et råt og ufiltreret udtryk.

Torsdag d. 17. november åbner vi dørene op og byder velkommen til en aften med støjende guitarer og psykedeliske toner, når Distortion Girls og Jail Bang Revolver Gang gæster Studenterhus Aarhus.


Distortion Girls 

Med mere end 15 års erfaring i den københavnske undergrundscene fra bands som Vinyl Dog Joy, Amstrong og Exquisite Russian Brides, har pigerne i Distortion Girls, over tid, opbygget deres helt egen meget personlige hybrid i sammenstødet mellem minimale beats, massiv støjguitar, fritflydende abstrakt orgel, og trancelignende vokal om de så bevæger sig ud i endeløst stenede psykedeliske wide-screen-historier, atonale popsange med hjemmebyggede blæserarrangementer, eller hårdtslående pro-atheistiske shoegaze-prædikener- en variation som også kan findes på debutalbummet "Party", der er ude på dobbeltvinyl nu.

Få en forsmag her: https://soundcloud.com/distortion-girls


Jail Bang Revolver Gang

Jail Bang Revolver Gang er en aarhusiansk gruppe, der spiller skramlet repetitiv støjrock med benene solidt plantet i psych, punk og ikke mindst blues. Tørre trommer og støjende guitarflader bygger langsomt op mod et crescendo, der som et fatamorgana hele tiden synes at være ved at fortabe i horisontens varmedis.

Få en forsmag her: https://soundcloud.com/jailbangrevolvergang