DKK 46,25

Studenterhuset præsenterer 2

17.05.2017 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 46,25

“Studenterhuset Præsenterer” danner rammer om den perfekte koncertaften. Vi åbner dørene til scenen i caféen og præsenterer vores bud på interessante upcoming artister fra den danske musikscene.

INGELINE:

Med sine danske og engelske sange om livets både sorger og glæder drager INGELINE alt omkring sig ind i sit ærlige og personlige univers. Med drømmende fingerspil på sin akustiske guitar underbygger hun sin varme og nærværende stemme. INGELINE er også at finde på både Facebook, Soundcloud og Instagram.

Tjek Ingeline på Facebook
Hør hendes musik på Soundcloud

Mathias Winther

Den blot 22-årige musiker Mathias Winther har de seneste par år fået en del omtale for sine indlevelsesrige live-shows og ærlige tekster. Winther finder inspiration i blandt andet Picassos "blå periode", kubistisk ordleg med det danske sprog og 60'ernes lyd og frihedsånd. Psykedeliske elementer danner en rød tråd gennem det farvestrålende univers.

Winther har været en fast del af den Aarhusianske undergrundsscene og debuterer nu for første gang på dansk, efter han som 18-årig udgav “It’s A Long Road I’ve Been Told - It’s A Mountain To Climb” efterfulgt af Ep’en “Thoughts” to år efter. I samarbejde med ny bandkonstellation og den danske top-producer Dyre Gormsen (Swan Lee, Baby Woodrose, Jason Mraz m.fl.) er en ny udgivelse igen ved at tage form.

Winther er aktuel på dette års Spot Festival og spiller hen over sommeren et par udvalgte koncerter bl.a. I Lille Vega, ligesom han med nummeret “Alt Er Stille Nu” er blevet spillet på P3.

Følg Mathias Winther på facebook

Hør hans musik på Soundcloud

Billetter

20/40 kr i forsalg (medlem/ikke-medlem)

30/50 i døren (medlemmer/ikke-medlemmer)

Info:

Dørene åbner: kl. 20

Koncertstart: kl. 21