DKK 46,25

Studenterhuset præsenterer 3

02.06.2017 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 46,25

“Studenterhuset Præsenterer” danner rammer om den perfekte koncertaften. Vi åbner dørene til scenen i caféen og præsenterer vores bud på interessante upcoming artister fra den danske musikscene.

Balí

Balí består af Jonas Kjeldgaard og Jakob Flansmose, der sammen laver elektronisk popmusik, som smager af ungdommelig energi i de sene nattetimer. Lyrikken trækker lytteren gennem singlelivets op og nedture på såvel byturene som i de ensomme stunder. Igennem de sidste 3 år har bandet arbejdet på deres musikalske udtryk. Det tog dog for alvor fart, da den succesfyldte danske producer Carsten Heller fik interesse for bandets demoer. Det blev startskuddet til et samarbejde om singlen Can’t Slip. Allerede inden bandets første koncert var der interesse omkring deres musik, og dette resulterede i en kontrakt med pladeselskabet Target Records.

Følg Balí på facebook.

Hør på spotify her

Rasmus Bo

I en balance mellem indierockklassikere som The Libertines og The Strokes og urbanpop, er Rasmus Bo en kunstner, der trækker linjer tilbage på tidslinjen, men som i den grad også fylder et hul ud på den danske moderne musikscene og uden tvivl kommer til at trække linjer langt frem.

Med den legende lyd, der er stærkt bundet til tiden, understøttet af de stedsbunde og danske tekster, er projektet en rejse gennem en opvækst og en ungdom i dagens Danmark, der rummer alt fra små følelser til store politiske statements. 

Et friskt pust og et musikalsk univers, hvor politk og kærlighed driller hinanden, hvor ungdommen, livet og Danmark er præcist indfanget og udtrykt.

Følg Rasmus Bo på facebook.

Billetter

20/40 kr i forsalg (medlem/ikke-medlem)

30/50 i døren (medlemmer/ikke-medlemmer)

Info:

Dato: 2. juni 2017 

Dørene åbner: kl. 20

Koncertstart: kl. 21