DKK 46,25

Balkan Beats 2.0

01.06.2017 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 46,25

Vi byder sommeren velkommen med Aarhus største balkanfest i Stakladen. Vi genoptager succesen og har derfor inviteret to af byens bedste balkan bands til at spille.

Vi byder sommeren velkommen med Aarhus største balkanfest i Stakladen. Vi genoptager succesen og har derfor inviteret to af byens bedste balkan bands til at spille. Kom og oplev:

Zebu Zarina

Zebu Zarina er en skør størrelse. Efter de blev dannet i 2012, har de 6 unge musikere brugt tiden på at spille et hav af live-koncerter. I et smeltedigel mellem balkan, rock, alternativ og pop, er bandet blevet beskrevet mest præcist, da Smukfest skrev: "Zebu Zarina er sigøjnere til rockfest."

Efter et hav af koncerter, er Zebu Zarina nu igen hoppet i studiet, og dermed kommer opfølgeren til deres to første singler "The Name is Also Mine" samt "Time and Time Again. Det er med brag og bulder, at der nu kommer tre nye sange, der er Zebu Zarina når det lyder allerbedst.

Følg dem på facebook.

Hør dem på Soundcloud.

Umpas

Umpas er et orkester der sætter gang i ethvert publikum med deres sprudlende blanding af orientalske melodier, rocket energi og frygtløs improvisation. Med fødderne solidt plantet i det århusianske musikliv har de fire spillemænd fundet sammen om en musikstil som går langt ud over Danmarks grænser, og låner fordomsfrit fra klezmer, tyrkisk, balkan, blues, reggae, rock, noise og en masse andet godt fra øst og vest.

følg dem på facebook.

Billetter

Pris: Forsalg 40,- / dør 60,-

Pris for medlemmer: Forsalg: 20,- / dør 40,-

Info

Dørene åbner: 20:00

Koncertstart: 21.00