DKK 150,00

Komedy Komedy

11.10.2017 kl. 19:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 150,00

Oplev tre både sjove, unikke og talensfulde komikere. Jacob Tingleff // Morten Wichmann // Lasse Madsen.

Info:
Show starter kl. 20.00, døren åbnes kl. 19.00
Billetter 140 kr. og 120 for jeres medlemmer.
Pladser: Der er ikke-nummerede siddepladser.
Parkering: Der er gratis parkering på Fredrik Nielsensvej.

Jacob Tingleff
Efter 18 år som professionel komiker, tre onemanshows og fem dvd-udgivelser er Jacob garant for et godt grin. Med glubende nysgerrighed på mennesker, livet og samtiden inviterer han publikum med på en hæsblæsende men sikkert guidet tur gennem tilværelsens store spørgsmål og nære værdier set med komisk røntgensyn. Indholdet er konstant vedkommende, og man er aldrig i tvivl om at der står noget personligt på spil når Jacob taler om børneopdragelse, venskaber, dating, parforhold osv. Selv emner som skilsmisse, ældrebyrden og finanskrisen formår han at gøre overrumplende morsomme når præcise observationer og skarpe jokes flettes til fortællinger der spejler tilhørernes egne liv og genvordigheder.

Jacob var den første stand-upper der blev (godt) anmeldt i DR2’s Smagsdommerne og den første til at opføre et onemanshow på Det Kgl. Teater. Om hans tidligste onemanshow skrev en anmelder: ”Man kunne fristes til at kalde ham en ny, ung udgave af Niels Hausgaard. Blot skarpere, uden guitaren og med langt bedre timing.” Det var i 2006 og han er kun blevet bedre siden. Hvad enten man er til stand-up eller ej skylder man sig selv at opleve denne intelligente komiker, der er drevet af ren kærlighed til faget og sit publikum.

Morten Wichmann
Nomineret til “Årets Talent” ved comedy galla i 2013 og 2014.
Har været på danmarksturne 5 gange.
Har fået sit onemanshow vist på TV2 Zulu
Du kender ham måske fra Nørgaards Netfix, Comedy Fight Club, standup.dk, Ups det er live, Casper og Lars præsenterer, Fup i Farvandet, Zulu News.
Nummer 2 ved DM i stand-up 2008
Morten Wichmann har et stort bagkatalog af jokes der passer til de fleste lejligheder, og sætter altid et show sammen som passer bedst muligt til dit arrangement. Om det er en firmafest, julefrokost, fødselsdag, konfirmation eller bryllup er Morten Wichmann et sikkert valg når det kommer til underholdning.

Lasse Madsen
Lasse Madsens imponerende evne inden for improvisation og inddragelse af publikum gør hvert show helt unikt. Lasse Madsen arbejder ud fra én sætning: ”Det skal være sjovt, og det er min opgave, at folk får det sjovt.”

Til trods for Lasse Madsens unge alder har han allerede optrådt på Zulu Comedy Festival 2013 i det totalt udsolgte 5-mandsshow ”Hvem fuck er vi”, som de gentog i 2014. Han har også skrevet sketches til radio, medvirket i Malaco TV-reklamer, været med i radioprogrammet ”Thomas Warberg og venner” og været en af ”vennerne" på Thomas Warberg’s mini comedy tour i 2013.