DKK 75,00

A View Festival - Mad og litteratur i Gellerup

03.10.2017 kl. 17:30 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 75,00

A View Festival er en ny kulturfestival hos Studenterhus Aarhus, som har fokus på kunst og kultur i vores by! Et nøgleord for denne festival er nysgerrighed, og dette omkring fænomener i Aarhus, hvor kun vores fantasi sætter grænser.

Studenterhus Aarhus præsenterer dig nu for en ny kulturfestival! Den kaldes A View Festival, og den skal, som navnet antyder, udfordre vores perspektiv.    

Nysgerrighed er nøgleordet, når vi dykker dybt ned i byens gemte afkroge for at finde kunst- og kulturskatte. Vi undersøger de udviklinger, som Aarhus og dens indbyggere har været igennem i tidens løb for at forstå, hvordan byens virkelighed er i år 2017. Festivalen vil hvert år tage hul på et område, og i år fra den 2. til 6. oktober, vil omdrejningspunktet være Gellerup. 

Bydelen i Aarhus Vest er under udvikling, og vil i den nærmeste fremtid løfte sløret for alle dens  muligheder - særligt for studerende. Desuden rummer Gellerup en interessant, og for mange ukendt, historie, og er hjemsted for spirende kunst- og kulturliv. A View Festival tager dig med på en kulturrejse, hvor du blandt andet vil få musikalske overraskelser, kulinariske madoplevelser og fortællinger om Gellerup.

 

Vil du lære bydelen bedre at kende? Så er det nu, du har chancen!

Arrangementerne vil finde sted i henholdsvis Gellerup i Aarhus Vest og i Studenterhus Aarhus i centrum. Yderligere information om de enkelte begivenheder kan du finde i fanen om programmet. Bliv også klogere på vores Facebook event ”A View Festival”.