DKK 181,25

Vejen til alt det du "ikke" kan

17.10.2017 kl. 19:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 181,25

Føler du et pres på dine skuldre? Er det stressende både at studere, tjene penge, være sund, socialisere og komme gennem uddannelsen på normeret tid? Så kom og få værktøjer til at overkomme udfordringerne i hverdagen.

Har du svært ved at klare udfordringerne i hverdagen og studielivet? Der er rigtigt mange studerende, som har svært ved at håndtere det pres, der efterhånden ligger i at skulle være færdig til normeret tid, have det rigtige studiejob, de rigtige karakterer, den rigtige krop osv.

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af disse ting, så kom og hør, hvordan man finder styrken i sig selv og overvinder de daglige udfordringer.


Foredrag med Tom Andkjær - K.I. Ekspert

Jeg er ikke coach, psykoterapeut eller guru, jeg er K.I Ekspert og K.I. står for ”kan ikke”. For jeg har over 20 års erfaring i at gøre alt det, som jeg ikke kunne.

Det er ikke fordi, at jeg er speciel klog, talentfuld eller i besiddelse af noget unikt, at jeg gang på gang lykkes med at nå mine mål. Derfor ved jeg også, at du kan.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvad succes er, da succes er individuel, men jeg kan vise dig vejen.

Vejen er nemlig universel, uanset hvilke mål du sætter dig.

Med mit foredraget får du de værktøjer, som jeg selv bruger og derfor ved virker.

Det er 1½ time med humor, intensitet og konkrete bud på, hvordan man håndterer de udfordringer, som nu engang er en del af livet, på den mest hensigtsmæssige måde og hvordan man får mest ud af sit potentiale.

For det er ikke et spørgsmål om HVAD du kan, men HVORDAN du bruger DET du kan!!


Praktisk information

Foredraget finder sted i Richard Mortensen stuen i Studenterhuset, og det koster 110 kr. for medlemmer at deltage.
For ikke-medlemmer er prisen 175 kr.