DKK 56,25

Urban Night

07.12.2017 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,25

Studenterhus Aarhus åbner dørene til en decemberaften i urbanmusikkens tegn. Sæt din eksamenslæsning på pause og kom med når vi inviterer 6 urban artister på scenen.


GRAY POUPON
Blacc El & Vic Is’ Eye, slår lyriske færdigheder sammen og bygger videre på deres live shows fra 2016. Gruppen er blevet etableret på samme tid som deres label “FreaQWhenSees Records”. Lyden er inspireret af hiphop i 90’erne, med indflydelser som bl.a. Mos Def, Black Thought, Knowledge, mm. Landskabet for drengenes ordspil er hidtil produceret af Phafalaion og VicisEye. Den gyldne era er her stadig, gemt væk et sted i Århus. Den aarhusianske hiphop DJ/producer, Midas Touch, tilslutter sig Blacc El & Vic Is’ Eye når GRAY POUPON går på scenen.


Navida

Aarhusiansk gruppe bestående af den herboende jamaicanske rapper Nadz samt sangerinden Samvida. Sætter du de to sammen har du duo’en “Navida” som, foruden at betyde “budbringeren af gode nyheder”, er en yderst ørehængende og dansevenlig mix af dancehall, hiphop og pop med caribiske undertoner. Tekstuniverset er opløftende og indholdsrigt, med positive budskaber om sammenhold, at gribe nuet og leve livet til det fuldeste.


Shivo

Shivo er en forholdsvis ny artist i dansk urban musik. Han er en energisk ung mand på blot 19, som til daglig går i gymnasiet med musik på højniveau. At han netop er ved at etablere sig er ikke til at mærke – hverken på musikken eller på hans live performances. Musikalsk bevæger han sig i det moderne-, melodiøse og ørehængende univers, pumpet op på 808’s og masser af energi -­‐ men med en lyrisk dybde der leder tankerne tilbage.


Samlet line up:
Vic Is’ Eye
Blacc El
Midas Touch

Navida

Shiva