DKK 0,00 Ekskl. kortgebyr

Østjyllands bedste praktikvirksomhed

12.04.2018 kl. 16:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Tilmeld

Billetsalget starter:

01.02.2018 kl. 00:00

DKK 0,00 Ekskl. kortgebyr

Er du selv tidligere eller nuværende praktikant? Så kan du indstille din virksomhed til ”Østjyllands bedste praktikvirksomhed”. Kom og mød de allerbedste praktikvirksomheder i Østjylland, når vi kårer den bedste Østjyllands bedste praktikvirksomhed 2018.

// OBS: DET ER IKKE NØDVENDIGT AT PRINTE ELLER MEDBRINGE BILLETTEN TIL ARRANGEMENTET.

Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune inviterer studerende og virksomheder til kåringen af Østjyllands bedste praktikvirksomhed 2018.

Her kårer vi Østjyllands bedste praktikvirksomheder fra 2017, og vi får ny viden på praktikområdet. Der være rig mulighed for networking mellem virksomheder og studerende, og der vil være lidt godt til ganen.

Hvis du er studerende og på jagt efter en praktikplads til efteråret, er der altså her rig mulighed for at networke med de allerbedste praktikvirksomheder i Østjylland og som virksomhed mulighed for at finde efterårets praktikanter, eller måske studentermedhjælpere og projektsamarbejder.

Alle virksomheder og studerende på videregående uddannelser kan gratis tilmelde sig arrangement senest den 8. april ved at købe billet her.


Indstil din virksomhed til ”Østjyllands bedste praktikvirksomhed”

Er du selv tidligere eller nuværende praktikant? Så kan du indstille din virksomhed til ”Østjyllands bedste praktikvirksomhed”. Se mere om hvordan du gør her.