DKK 0,00

Østjyllands bedste praktikvirksomhed 2018

12.04.2018 kl. 17:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Var du i praktik i 2017? Så kan du indstille din virksomhed til ”Østjyllands bedste praktikvirksomhed”. Kom og mød de allerbedste praktikvirksomheder i Østjylland, når vi kårer den bedste Østjyllands bedste praktikvirksomhed 2018.

// OBS: DET ER IKKE NØDVENDIGT AT PRINTE ELLER MEDBRINGE BILLETTEN TIL ARRANGEMENTET.

Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune inviterer studerende og virksomheder til kåringen af Østjyllands bedste praktikvirksomhed 2018.

Arrangementet foregår i Stakladen, Studenterhus Aarhus.

Her kårer vi Østjyllands bedste praktikvirksomheder fra 2017, og vi får ny viden om praktikområdet. Der vil være rig mulighed for networking mellem virksomheder og studerende, og der vil være lidt lækkert at spise.

Hvis du er studerende og på jagt efter en praktikplads til efteråret, er der altså her rig mulighed for at møde de allerbedste praktikvirksomheder i Østjylland. Det kan også være, du finder et studiejob eller et projektsamarbejde.

Hvis I som virksomhed er på jagt efter skarpe praktikanter til efteråret, vil dette være en oplagt mulighed for at møde de studerende og brande jer selv. Samtidigt kan I lade jer inspirere af de bedste virksomheder inden for praktikområdet, eller selv være en af de heldige vindere og dermed inspirere andre virksomheder med jeres arbejde.


Indstil din virksomhed til ”Østjyllands bedste praktikvirksomhed”

Var du i praktik i 2017? Så kan du indstille din virksomhed til ”Østjyllands bedste praktikvirksomhed”. Se mere om hvordan du gør her.