DKK 46,25

Beitempi + Bathum

14.02.2018 kl. 21:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 46,25

Glæd dig til den 14. februar, når “Studenterhuset Præsenterer” sætter rammen for den perfekte koncertaften. Vi åbner dørene til scenen i caféen og giver vores bud på interessante upcoming artister fra den danske musikscene. Denne aften får vi fornøjelsen af Beitempi!


Glæd dig til den 14. februar, når  “Studenterhuset Præsenterer” sætter rammen for den perfekte koncertaften. Vi åbner dørene til scenen i caféen og giver vores bud på interessante upcoming artister fra den danske musikscene. Denne aften får vi fornøjelsen af Beitempi!


Beitempi er et nystartet indie rock-band, som lader sig inspirere af diverse kunstnere indenfor genrene indie rock, indie folk og brit pop. Bandets tekster beskriver en række kaotiske tilstande, som forstærkes og underbygges af støjende guitarer.

For kort tid siden udgav gruppen de to singler Take You Higher og Grateful Heart, og nu ser de frem til endelig at komme ud af øvelokalet.

”I studiet kommer man ind i en boble, hvor musikken for nogen tid er det eneste, der eksisterer. Nu glæder vi os til at spille nogle af vores numre live,” siger Andreas Dons, sanger i Beitempi.

Dørene åbner kl. 20:30 og koncerten starter klokken 21. Køb din billet i forsalg og spar en 20'er! 

PS: Et andet navn vil blive offentliggjort senere!