DKK 160,00

Emil Stabil

24.03.2018 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00

Med tre DMA nomineringer, ”Årets Nye Navn” til GAFFA Awards, og en guldcertificering (10.000.000 streams) af den selvbetitlede debut-EP, har Emil Stabil sat en fed streg under hans tilstedeværelse blandt de største på den danske musikscene.

Med tre DMA nomineringer, ”Årets Nye Navn” til GAFFA Awards, og en guldcertificering (10.000.000 streams) af den selvbetitlede debut-EP, har Emil Stabil sat en fed streg under sin tilstedeværelse blandt de største på den danske musikscene. I 2017 er Emil Stabil igen aktuel med ny musik.

Når Emil Stabil rammer scenen er det med en rastløs hyper-energi, der ikke kan undgå at smitte et altid medlevende og med-svedende publikum – uanset om det er lokalt på klubben eller foran tusindvis af mennesker til festivaler. De tunge hip-hop beats kombineret med Emil Stabils laid back flow og skæve tekster starter med garanti en fest med hits som ’Swimmingpool’, ’Allerede Is’ og ’Er Det En Fugl’.

//SUPPORT BAND


JEPPE LOFTAGER

23-årige Jeppe Loftager fra Holstebro er efterhånden blevet et etableret navn hos især det unge publikum. I løbet af det seneste år er opmærksomheden dog blevet større, og fanskaren er vokset.

2017 blev også et begivenhedsrigt år. I foråret udkom singlen ”Kender Du Emma?”, som blev et solidt hit og skaffede Jeppe Loftager et radiohit samt flotte placeringer på hitlisterne, og snart kaster udgivelsen også en guldcertificering af sig.

På de to år, der er gået siden Jeppe Loftager debuterede, har han nu rundet imponerende 8 millioner streams, han har ligget helt i toppen af Spotifys hitlister, og så har han spillet et utal af koncerter. 

Med den fart Jeppe Loftager har på nu, er der ingen tvivl om, at han er et navn, man skal holde godt øje med.