DKK 80,00

Impalers & Fusion Bomb

25.05.2018 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 80,00

Stakladen inviterer til nådesløs, hårdtslående thrash metal når Impalers og Fusion Bomb besøger Aarhus d. 25 maj!

@IMPALERS

IMPALERS har i de seneste år svøbt sig som et jerntæppe over den danske heavy metal scene. Med direkte support tjans for navne som MACHINE HEAD, WASP, ANTHRAX og mange flere, adskillige tours i ind- og udland, succesfulde udgivelser – senest i form af 2017’s ”The Celestial Dictator” – og deres energifyldte og kritikroste live shows har IMPALERS efterhånden cementeret sig som Danmarks premiere thrash metal band

  • Et band med store ambitioner og øjnene fikseret på den internationale horisont.

IMPALERS har deres fodfæste solidt plantet i den klassiske thrash metal, men er ikke bange for at skubbe til genrens grænser. Med lyriske emner som religion, krig, politik og menneskets skrøbelige sind, tager de verdens brændpunkter for offentligt skue og blander det med stærke riffs, pompøse og fængende omkvæd og leverer det med lynende hastigheder sendt direkte fra helvede.


Bandet har efterhånden tre fuld-længde albums på bagen – ”Power Behind the Throne” fra 2013, ”God From the Machine” fra 2015, samt sidste års førnævnte plade, som bandet på nuværende tidspunkt turnerer for.


@FUSIONBOMB

Er dit køleskab fyldt med øl? Er dit hoved klar til at gynge? Fedt! Det er alt du skal bruge, for at forberede dig til Fusion Bomb fra Luxembourg. Disse fire unge musikere spiller old school Thrash Metal, der er inspireret af ”American Crossover” navne som D.R.I. og Excel. Ikke desto mindre tøver de ikke med at krydre deres numre med en smule dødsmetal.

 

I 2010 startede Fusion Bomb med en fælles interesse for at lave musik sammen. Hvad der startede som et kaotisk gymnasieband, har løbende udviklet sig gennem årene.

 

I september 2016 udlagde de deres debut EP "Pravda", som blev godt modtaget af kritikere i pressen og åbnede døre til både udenlandske og større scener. Fusion Bomb har haft den ære at dele scenen med kendte navne som insanity Alert, Awakening Sun, Dust Bolt og The Mentors. Pravda-fasen kulminerede derefter i en eventyrlig tur rundt i Østeuropa med Impalers fra Danmark.

 

I øjeblikket arbejder bandet på deres første album, som udgives i 2018. Hvad du kan forvente af disse fyre lever er: slidte nakke muskler, endeløse circle pits, kortfattede melodier og masser af sjov!DØRENE ÅBNER KL. 20:00

SHOWSTART: 21:00