DKK 50,00

Indecent Silence + The Sleeplings

26.09.2018 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,00

Vær med til et brag af en rockfest, når Studenterhusets café slår dørene op for de to lokale rockbands Indecent Silence og The Sleeplings.

// Indecent Silence
Prøver du at finde din plads i den melodiske musikverden, eller er det en plads i den lidt hårdere rytmiske verden, du søger?
Indecent Silence skruer op for energien, passionen og volumen - de leverer en oplevelse med en blanding af alt fra det hurtige, hårde og rytmiske til det langsommere, bløde og mere melodiske indenfor rock genren.
Hold dig ikke tilbage fordi deres attitude er højt skrigende guitarlir, groovy basgange, melodisk og skrigende sang samt kæmpe store trommer på scenen. De vil gerne have dig til at synge med til den fedeste rockkoncert, hvor vi udfordrer vores musikalske grænser og vores talent!

// The Sleeplings
Den aarhusianske trio The Sleeplings spiller dragende og mørk prog-pop. Guitardrevet men diskret ført an af klaver strækker det sig fra vindskæv rock med tunge riffs og medrivende grooves til kontrastfyldt og drømmende indiefolk – altid med et hjerte af hjemsøgende melodier. Som et fingerpeg skal du mixe lige dele Smashing Pumpkins, Grizzly Bear, Alt-J og Muse. Med deres flydende genre har The Sleeplings spillet alt fra metalfestivaller til kirkekoncerter. Derimellem har de delt aftener med rock- og psych-bands som The Boy That Got Away, Kellermensch og Electric Elephants. Sangene er i centrum og musikken er levende, men den særlige ‘Sleeplings vibe’ er altid intakt. The Sleeplings udgav i 2017 debut-albummet Elusive Lights of the Long-forgotten. Magazinet RockZeit skriver: “De balancerer fuldstændigt lækkerierne som om det var deres tredje plade; dér hvor man har overlevet den svære to’er og bare lyder som sig selv.” Endvidere er albummet kåret Månedens Uhørt med fem stjerner i Gaffa og singlen Faye Valley Skeleton har roteret på P4. Bandet består af trommeslager Steen Lauridsen, guitarist og sanger Jesper Kragh samt Peter Just på tangenter og bas. Kragh og Lauridsen har desuden en fælles fortid i det hedengangende hekse/fuzz-rockband Oziris.


//Billetter (ex. gebyr)
Forsalg: 20 ,- (medlemmer) / 40 ,- (ikke-medlemmer)

Dørene åbner 20:00
Koncert 21:00
Sted: Caféen