DKK 85,00

Foredrag om Psykopati

06.02.2019 kl. 19:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Udsolgt

Billetsalget slutter:

06.02.2019 kl. 19:00

DKK 85,00

Efter første omgang af Spot en Psykopat blev udsolgt, gentager vi successen i 2019. Et foredrag om manipulation, systematisk psykisk terror og fysisk vold bag hjemmets fire vægge. De såkaldte hverdagspsykopater er kendetegnede ved den skade de gør ved andre og ikke dem selv. Ekstern Lektor SDU, foredragsholder og forfatter til bogen ”Slip fri af psykopatens kløer” Gitte Lindholts deler ud af sine egne bitterkøbte erfaringer og research.


Et foredrag om manipulation, systematisk psykisk terror og fysisk vold bag hjemmets fire vægge.


De såkaldte hverdagspsykopater er kendetegnede ved den skade de gør ved andre og ikke dem selv. Ekstern Lektor SDU, foredragsholder og forfatter til bogen ”Slip fri af psykopatens kløer” Gitte Lindholts deler ud af sine egne bitterkøbte erfaringer og research.


I foredraget vil du få konkret viden ud fra cases og research om bl.a.:


Hvad er psykopati eller dyssocial personlighedsforstyrrelse?

Hvordan spotter man dem privat eller professionelt?

Hvad er skadevirkningerne såsom PTSD og mistrivsel generelt?


Foredragsholder:


Gitte Lindholt er Ekstern Lektor SDU, foredragsholder og forfatter til bogen ”Slip fri af psykopatens kløer” 2017, Powerpress. Bogen er den første danske selvhjælpsbog til kvinder, som har levet med en psykopatisk mand. Emner som psykopati, PTSD, børnene, egenomsorg og mænd bliver belyst med fagafsnit, interviews af kendte eksperter og ikke mindst historier fra virkelighedens verden:


Psykiatrisk overlæge Henrik Day Poulsen, ph.d. ved Psykiatrisk Center København Psykolog Vitha Weitemeyer, forfatter til bogen 'Forelsket i en drøm'

Professor Ask Elklit, Videnscenter for psykotraumatologi

Sundhedsekspert og forfatter Oscar Umahro Cadogan

Kontorchef Kirsten Rosenkilde, Statsforvaltningen Syddanmark

Advokat og mediator Pia Deleuran

Exitcirklens stifter og leder Sherin Khankan

Sexolog Joan Ørting


Oplæg 19-21