DKK 40,00

Ane Monsrud x Martin Baltser

28.11.2018 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget slutter:

28.11.2018 kl. 20:00

DKK 40,00

Studenterhus Aarhus åbner cafeen, til en aften med det bedste fra nordisk musik. Kom forbi til en magisk aften med storslået musik og hyggelig stemning.

//GRATIS FOR MEDLEMMER (FREE FOR MEMBERS)

Ane Monsrud

“Monsrud kan beskrives som Susanne Sundførs lillesøster, der har lyttet til jazzplader i stedet for synthpop” - Amanda Olsen, Bands Of Tomorrow.
Ane Monsrud tager lytterne i hånden og inviterer dem ind i sit stemningsfulde univers hvor hun åbner op for både hverdagens tankemylder og filosofiske og eksistentielle spørsmål. Musikken kan beskrives som alternativ nordisk popmusik og lydbilledet er en kontrastfull blanding mellem organisk og elektronisk sound. I Januar 2017 udgav duo’en deres debut EP ”Mysterious Connections” og de har efterfølgende fået stor opmærksomhed og flere års liveerfaring på den danske musikscene.

Martin Baltser 

Martin Baltser er elektro-folk kunstner med base i Århus. I september 2018 var han klar med sit første album ’The Wasteland Incident’ som en reminder om at se efter det smukke i verden, at sige det højt, og at tage en anden mands hånd uden at se mørke væsner og kratere overalt.
Med sin klare falset og et storslået magisk og lyrisk univers, drager Martin Baltser ofte paralleller til kunstnere som Bon Iver og Sigur Rós.

Døre 20:00
Koncert: 20:30 

//GRATIS FOR MEDLEMMER// 
Forsalg 30,- 
Dør 50