DKK 50,00

Juliet Knows // Pelican Beach // Bear With Me

10.12.2018 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget slutter:

10.12.2018 kl. 20:00

DKK 50,00

Tag en ven i hånden, og kom forbi Studiecaféen, når vi åbner dørene til en aften med et udpluk af det bedste fra det lokale vækstlag. Aftenen byder på tre variationer af pop-genren.

Bear With Me 

Bear With Me, der består af 5 unge musikere fra det musikalske vækstlag i Aarhus, som sætter fokus på forundring og forandring. Drevet frem af vævende synths, insisterende vokaler og stædige beats slår vi os til tåls med vores følsomhed og beder folk om at bære over med os. Musikken er blevet sammenlignet med bands som Röyksopp, Washed Out, Tame Impala and Air. Udtrykket er lige dele kontemplativ og udadvendt. Man er inviteret til at indtage dansegulvet til dansende rytmer, lettilgængelige hooks og konsonante klange, samtidig med at det inviterer den nysgerrige lytter indenfor.


Juliet Knows

Det er tydeligt at høre, at bandet Juliet Knows har forelsket sig i en lyd, som kun kan beskrives som utroligt fængende og catchy. En blanding af elektronisk synthesizerunivers og pop/rock guitarer, er hvad der skaber grundlaget for denne unge kvartets alternative popunivers. Dette kommer kompromisløst til udtryk på deres debut-EP "Change", der er udgivet i november 2017.  


Pelican Beach

Pelican Beach skuer ud mod havets horisont og bader lytteren i det flygtige orange-lilla lys fra en solnedgang. Med udgangspunkt i nordisk Indie Pop og R&B dyrker bandet en 80’eræstetisk lyd af varme og bølgende synthflader med fængende guitartemaer i en generelt laidback vibe og tempo. Bandet har for nylig udgivet singlen "R2-D2”. De seneste to somre har drengene fra Pelican Beach optrådt på flere af Danmarks store musikfestivaler, heriblandt Jelling Musikfestival, Nibe Festival og Skanderborg Festival. Deres seneste single, ”R2-D2”, er blevet spillet på landsdækkende radio på flere radiokanaler bl.a. DR P3. GAFFA betegnede i 2018 Pelican Beach som en favorit fra vækstlaget i Danmark.