DKK 120,00

Comedy Zoo On Tour: Jacob Wilson m.fl.

17.04.2013 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 120,00

FBI sender comedy verdenens svar på Dalton brødrende på tur.

Anders Fjelsted
Anders Fjelsted er den type, alle kan lide. Måske fordi han ligner en granvoksen konfirmand eller en sød nevø. Han er charmerende, selvironisk og positiv. Bag det drengede ansigt snurrer et hurtigt hoved, der både kan sætte sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum.

Michael Schøt

Få komikere går med vilje derhen, hvor de ikke må. Og færre af dem slipper fra det med stil og livet i behold. Michael Schøt er en af dem. Hans humor er på én gang venlig og imødekommende, men også skarp, og han taler ikke nødvendigvis publikum efter munden.

Jacob Wilson
Wilson har hærget den danske comedy-scene ,med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog siden 2012 - i de senere år som fast del af komikerstablen på Comedy ZOO og vært på Open Mike Nite. Hans talent for tilværelsens skæve vinkler og hans evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM sammen Lasse Rimmer og Charlotte Vigel indtil han i foråret 2010 gik primetime som vært på TV2s store underholdningssucces "Bingo Banko" sammen med Simon Talbot.