DKK 120,00

Comedy Zoo On Tour: Brian Mørk m.fl.

01.05.2013 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 120,00

Vi slutter Comedy Zoo foråret af med surprise og et lækkert line-up.

Thomas Wivel
Thomas Wivel er en af de helt store. Ikke bare på grund af hans medvirken i et hav af tv- og radioprogrammer, men også på grund af en enorm produktivitet, der tæller bøger, satireudgivelsen Blæksprutten, adskillige dvd'er og en serie velanmeldte shows. Han var med fra stand-uppens tidlige barndom i 1991 - og siden har han findyrket sin undrende, unikke og lidt provokerende stil.

Brian Mørk

Helt i overensstemmelse med sit efternavn, har Brian Mørk en super satirisk tilgang til livet. Han er selv den primære genstand for sin barske, men befriende humor - og hans vanvid og syn på sagerne har ført ham vidt omkring. Som stand-upper er han kendt for sin tilbagelænede og cool stil. Derudover har han leveret materiale til bl.a børne-tv, historierne om flodhesten Dolph, "Live fra Bremen" - og "Zulu Awards".

Anders Grau

Anders Graus stil kan beskrives som lette fortællinger der, på trods af sit udgangspunkt i dagligdagen, oftest udvikler sig i lettere absurde retninger. Hverdagen analyseres helt til bunds og krydres med neurotiske, fantasifulde bekymringer. I foråret 2012 var Anders Grau opvarmer på Lasse Rimmers turné af one man show. Til "Zulu Comedy Galla" samme år optrådte Anders Grau som repræsentant for den nye generation af komikere, og var ved samme lejlighed nomineret til Läkerols Talentpris.