DKK 70,00

Indians + supp

11.04.2013 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00

Indians er et af de helt store nye danske navne. Allerede signet på 4AD og anmelderrost i store dele af verden.

Pris: 40/60 kr (medlem/alm) + 10 kr. gebyr

Indians
Indians, det musikalske alter ego bosiddende i København Søren Løkke Juul, har skrevet kontrakt med 4AD Worldwide. Mens Indians kun spillede deres første koncert i deres hjemby i februar 2012 og selvstændigt havde udgivet deres debut single i april, havde de allerede høstet nok opmærksomhed til at udføre shows over hele Europa og i Nordamerika, hvor de over sommeren kom til at spille sammen med folk som Beirut, Bear In Heaven, Lower Dens og Retribution Hospital Choir.

Indians vil at frigive sit debut album i starten-2013 og forud for dette, starter bandet en omfattende turné. Indians er support for Parfume Genius på hans europæiske turné og skal spille i Paris med Dan Deacon og London med Glass Animals. Til slut skal Indians på turné sammen med Other Lives på deres enorme nordamerikanske tour.

Support: NovemberDecember
NovemberDecember er ærlig og insisterende folk. Sangene er på én gang underfundige og vedkommende og lyden defineres af skrabede guitarer, brusende trommer og stærke korpassager, der samles i en energisk og inddragende liveperformance.