DKK 70,00

Thee Attacks + Supp.

20.04.2013 kl. 21:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00

Rock'n'roll og fuld gas!

Forsalg: 40/70 (medlem/alm) + gebyr 10 kr.

Thee Attacks
Oplev Thee Attacks i deres rette element når de for alvor slipper tøjlerne og blænder op for deres uafrystelige SUPER ROCK!
Jimmy Attacks hudløst ærlige vokal og Terry Attacks kompetente og fængende guitarriffs sekunderes sublimt af Ritchie og Johnny Attacks rytmegruppe der tonser igennem med både groove, punch og tyngde. Sammen står gruppen stadigt stærkere end nogensinde før med deres uafrystelige super rock, som bandets store fan, Rolling Stone's David Fricke døbte musikken. 
Bandet har lagt den deciderede retro-lyd på hylden til fordel for en mere klassisk, muskuløs og sexet lyd der trækker på referencer fra både punk rock, glam, klassisk heavy rock og blues. Vraggods fra Velvet Underground, Zeppelin, Slade, Sabbath, Stooges, Ramones, Sonics – samt senere bearbejdninger af samme forgængere af bands som Eagles of Death Metal, Blues Explosion, Black Keys, White Stripes og Hives – er bare en del af bandets store bank af inspirationskilder. 

Support: Among Relatives
Efter to års delvist fravær fra den danske musikscene er Among Relatives tilbage på de skrå brædder med deres første single My Heart fra deres nyligt udgivet EP.
Among Relatives udgav i 2010 deres første plade This Room der høstede fine anmeldelser i flere danske medier, airplay på både P3 og P6 samt en placering på det elektriske barometer med energiudladningen Are You Already Giving Up?
Bandet, der førhen var en kvintet har i løbet af de sidste par år gennemgået store forandringer og er nu reduceret til en trio af velkendte musikere på den danske musikscene som hver især optræder i mange sammenhænge.