DKK 150,00

BOY (DE)

27.04.2013 kl. 21:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 150,00

Charmerende, effektiv og velspillet pop fra Tyskland, der placerer sig musikalsk mellem Feist og Bon Iver

Pris: 120/140 (medlem/alm) + Gebyr 10kr.

I de engelsktalende lande vil navnet BOY sandsynligvis primært lade tankerne dreje i retning mod personer med Y kromosomer i DNA registeret.
I Tyskland derimod er BOY også synonymt med … nå ja, en pigeduo. En guitarbaseret duo som med en guldplade i hånden for debut-albummet ”Mutual Friends” og giganthittet ”Little Numbers”, nu er klar til at påvirke danernes opfattelse af ordet BOY.
 
BOY, der består af schweizisk-fødte Valeska Steiner og tyske Sonja Glass mødte hinanden på en musikskole i Hamburg, hvor de hurtigt fandt melodien og begyndte at skrive og komponere sange sammen. Kort efter stod pigerne øverst på skamlen ved den lokale talentkonkurrence, Hamburg Music Prize HANS, som årets nye navn.
 
Med selvtillid, store ambitioner og gode sange i rygsækken landede BOY hurtigt en pladekontrakt og her et år efter, har debutalbummet solgt guld i Tyskland, kastet tre single hits af sig og resulteret i en EBBA Award.
 
”Little Numbers” er titlen på første single. En charmerende, effektiv og velspillet popsang, der musikalsk placerer sig et sted mellem Feist og Bon Iver. Sangen spredte sig som en viral steppebrand i hjemlandet og musikvideoen er set over 7 millioner gange på YouTube.