DKK 120,00

Simon Jul

11.05.2013 kl. 21:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 120,00

Stand-Up/koncert m. Simon Jul

Simon Jul 
Simon Jul er siden 2001 blevet et yderst kendt ansigt i de danske stuer. Hans gennembrud med ”Banjos Likørstue” og ”Sport i 2’eren” har bragt SIMON JUL vidt omkring, og han kan i dag skrive tv-serier, spillefilm, reklamer og radiovært på CV’et. En anden vigtig og måske mere ukendt side af Simon Jul, er hans musikalske karriere, hvor han bl.a. har indspillet, og/eller spillet live med navne som Malk De Koijn, Medina, og Burhan G. Han har nu taget skridtet mod et soloudspil og er klar med 1. singlen ”Freak 94” fra debutalbummet ”35”.

Om singlen forklarer Simon Jul:
”Jeg er vild med R´N´B fra 1990´erne, så er det sagt. Jeg havde det meste af teksten til ”Freak 94”, og kærkomment skyllede bølgen af hits fra Ginuwine, Jaheim, R.Kelly og Bone Thugz. Især sommeren i 1994 står for mig som en periode hvor det ikke kunne blive lummert nok. Nummeret handler om en side af os selv, som vi sjældent lukker helt op for, tabuernes holdeplads, den enkelte persons inderste og mest bizarre og afvigende vaner. Nogle holder op med at lege, udforske og udfordre, andre stopper aldrig, og det skal man være stolt af. Man skal være stolt af at være en freak. Tag klemmerne frem, træk gardinerne fra så alle kan se med, hent varmecremen og lyt.”

Debutalbummet ”35” udkom via Target Records mandag d. 3. december 2012. Det er blevet til i tæt samarbejde med Saqib aka. Black Shawarma, der bl.a. stod bag Malk De Koijns seneste succes album ”Toback To The Fromtime”.
Singlen ”Freak 94” er udkommet digitalt, og den spritnye musikvideo kan ses her!