DKK 50,00

Newbees Night Presents

12.09.2013 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,00

Pris: 20/40 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr. Lækker underfundig sangskrivning, singer song writer, melankoli og dybde.

Pris: 20/40 (medlem/alm) + 10 kr. gebyr

Esben Svane
- har tidligere været meget aktiv som trommeslager på den danske indie-scene, for bl.a. ‘Den Fjerde Væg’, ‘Ulige Numre’, og senest ‘A Friend In London’. Men nu har han udgivet sin første single solo. 

Esben Svanes sange er krystalklare destillater. Et menneskes livtag med bagsiden af medaljen. Det er tekster, drevet af eftertankens melankoli. Når den hurtige berømmelse har overstået sin drivjagt gennem sindet, og det, der står tilbage, skal finde sig selv og en verden, sangeren kan leve i. Det er den ærlige granskning af egne fejl og svagheder, og det er styrken i at indrømme, at man selv er alt andet end perfekt. Fordi det er blevet tydeligt, at perfekt er der ingenting, der er.

Malte Ebert
- er klar med sin debutsingle. 
Det er mange år siden at Vejle har været på det musikalske landkort, når det gælder om at udklække nye danske talenter, den tid kan dog snart være omme. 
Den unge 18-årige Malte Ebert der er opvokset i Vejle har netop udgivet sin debutsingle "Rude", i et tæt samarbejde med den velkendte danske singersongwriter Sebastian Lind.