DKK 130,00

Comedy Zoo On Tour nov. '13

28.11.2013 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 130,00

Pris: 80/120 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr. Stand-Up m. TOBIAS DYBVAD+ELIAS EHLERS + RUBEN SØLTOFT

Tobias Dybvad

Tobias Dybvad ”har noget nær absolut gehør med hensyn til aflevering af punchlines" på peger politikken og det er talent kombineret med et gennemført sympatisk væsen der har gjort ham til en af landets mest eftertragtede komikere. Han formår som få at udfordre genren og vælger aldrig de lette løsninger. Det gør mødet med Tobias Dybvad til en forygende sjov og udfordrende oplevelse hvor intet er helligt.

Elias Ehlers

Elias Ehlers er fra den nye bølge i dansk stand-up. Oprindeligt er han bare fra Holstebro, men i 2005 flyttede han til København med ambition om at gøre komikken til sin levevej. Og allerede året efter tog han et vigtigt skridt. Han vandt "DM i stand-up" - og har siden været fokuseret på at optræde og skabe nyt materiale. Trods sin unge alder er han allerede en komiker med overblik og evnen til at spille sammen med publikum. En stjerne er på vej frem, og Elias Ehlers er et navn du kommer til at høre mere til.

Ruben Søltoft

Ruben Søltoft vandt DM i stand-up i 2011 og han er bestemt et stærkt upcoming talent. Hans fantasifulde og velskrevne jokes kombineret med en udtryksfuld og excentrisk mimik, har på rekord tid givet ham en stor fanskare. Ruben har opnået landsdækkende succes, bl.a. for sin optræden ved Comedy Aid 2011, hvor efter han "jeg er et dådyr"-joke blev en viral landeplage på Youtube. Ruben var desuden nomineret til Läkerol Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2012.