DKK 80,00

MY HEART THE BRAVE + QUICK QUICK OBEY

07.12.2013 kl. 21:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 80,00

Pris: 50/70 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr. Indie med synth og inspiration fra 70'ernes psykedeliske toner.

Forsalg: 50/70 (medlem/alm) + gebyr 10 kr.

My Heart The Brave

My Heart the Brave er et solo-projekt fra Caspar Hesselager, der i de seneste år har arbejdet som producer for adskillige danske bands (The Eclectic Moniker, Hymns from Nineveh, m.fl.), nu har valgt at vende sit fokus mod sin egen musik.

Caspar er klassisk uddannet pianist, og det var først ved mødet med Radioheads 'OK Computer', et par år senere end de fleste, at han oplevede, at der eksisterede andet og mere end den klassiske musik. Derefter åbnede der sig en ny musikalsk verden for ham, og han skiftede klaveret ud til fordel for computeren, synthesizere, samples og trommemaskiner.
My Heart The Brave trækker tråde fra den amerikanske sangskrivning, den svenske indiepop, tysk elektronik, såvel som den klassiske storladenhed. Man fornemmer derfor lige dele Moderat, Miike Snow såvel som Death Cab for Cutie og Elliott Smith. Både musikken og tekstuniverset er abstrakte fortællinger og er, som Caspar understreger, ”et fiktivt univers, der står på egne ben med en livslinje ud til virkeligheden".

Quick Quick Obey

Med den ene fod i 70-ernes psykedeliske og eksperimentelle rock og den anden i den moderne, storslåede poprock leger Quick Quick Obey rundt i deres eget kreative univers. Musikken bygges intuitivt og uforudsigeligt op, mens stemninger brydes og kontraster trækkes op, hvilket skaber et udtryk i konstant bevægelse. De store penselstrøg og den snørklede fantasi skaber den røde tråd hos den unge, nordjyske kvartet.

Som følge af den meget legende musikalitet har det været naturligt for bandet at være meget ude på de danske landeveje, hvor de gjort sig bemærket med et energisk totalshow. De har spillet til Alive Festival, Skanderborg Livecamp, vundet GymnasieSPOT, der samarbejder med Spot Festivalen og har senest været på tour med Electric Moniker.

Links: