DKK 60,00

Echo Me + Sofia Hedia

06.03.2014 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,00

Pris: 30/50 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr.

Pris: 30/50 (medlem/alm) + 10 kr. gebyr

ECHO ME  
Pop/Rock/Folk
Efter mere end 200 koncerter i Danmark, Tyskland, Holland, England, Belgien, Frankrig, Spanien, Tjekkiet og USA, blev debutalbummet bragt til verden i 2012.
Et nyt album er på vej, og forventes færdig til foråret. Derefter drager de på tour, som starter i Studenterhus Aarhus.
 
Jesper Madsen er den danske sangskriver bag Echo Me. Han har skrevet sange, siden han var 10 år, hvor han ”lånte” sangtekster fra kunstnerne i forældrenes musiksamling.
Navnet ”Echo Me” står for den lighed, der er mellem Jesper og hans musik. Sangene er ekkoer af hans personlighed og tanker. Hans lyd er et ekko af hans egen smag og egne idealer.
 
Hans store inspirationskilder er musikkere som Dylan, Young, Buckley, Wainwright and McCartney, Ron Sexsmith, Sean Rowe, Newton Faulkner og Fionn Regan.
 
Lyt til hans første single "Left from the fire"
 
Links: 
www.facebook.com/echomemusic

SOFIA HEDIA:
“Sofia Hedia blæste mig bagover med sin stemme…”. Citat : Søren Huss. Det var starten til et samarbejde, hvor Søren blev en slags mentor for Sofia i sangskrivningen omkring hendes album “De Elskende”. Søren Huss tog hende også med som opvarmning på sin turné, hvor de sammen sang et af hendes numre “Hudløs”. Et nummer Sofia siden indspillede til albummet sammen med Jonas Petersen (Hymns From Nineveh).
 
Søren blev en slags mentor for den 29-årige sangerinde og motiverede hende til at skifte synge på dansk frem for engelsk. Et råd, som ifølge Sofia, giver hende nærvær og mod til at skrive om det, der virkelig kan mærkes: Smerte, håb, tro, kærlighed, tvivl og de udfordringer, man som voksent menneske ofte står over for. 
 
Sofia Hedia er nu klar til at følge op på sin anmelderroste EP fra sidste efterår. Ikke blot spåede Gaffa hende til at blive en af de store i 2013 – Sofias EP røg til tops på albumhitlisten. Albummet er blevet til i Medleystudiet sammen med Jakob Groth og Søren Mikkelsen. 

Links:
https://www.facebook.com/pages/Sofia-Hedia/201840729854767?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=8BUWtN6lO5I