DKK 80,00

FROST FEST - GINGER NINJA + GREEN LIVES

21.02.2014 kl. 20:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 80,00

Forsalg: 50/70 (medlem/alm) + gebyr 10 kr. FROST FEST Live: GINGER NINJA + GREEN LIVES Efterfølgende afterparty. Alle er velkomne!

Forsalg: 50/70 (medlem/alm) + gebyr 10 kr.

GINGER NINJA
I 2009 gik det for alvor stærkt for gruppen med koncerter ved Spot Festival, Start! Festival og Roskilde Festival. Og gennem hele sommeren var singlen ”Sunshine” blandt de allermest spillede sange på P3.
Derefter fulgte udgivelsen af debut albummet ”Wicked Map”, samt support turne for bl.a. Dizzy Mizz Lizzy. Ginger Ninja leverer musik til et stadigt voksende publikum med uafrystelige melodier og en energi, som giver poppen og rocken liv. Her 3 år efter debut pladen er indspilningerne næsten ved sin ende til deres album nr. 2, som forventes ude i sensommeren. Den nye plade er indspillet i samarbejde med Joshua (Kashmir, Kent m.fl.)

Support: GREEN LIVES

Lys og luftig popmusik med et tidløst og organisk udtryk. Green Lives leverer fængende melodisk pop, man bliver i godt humør af. De udgiver deres første album i løbet af vinteren 2014 men har gennem årene spillet masser af anmelderroste koncerter. Og har tidligere trukket 400 mennesker til koncert i Studenterhus Aarhus.