DKK 90,00

Dandybar

12.03.2014 kl. 19:00 Studenterhus Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 90,00

Pris: 60/80 kr. (medlem/alm) + 10 kr. gebyr. Er du til absint på bardisken og god, langtidsholdbar litteratur? Så kom til litterær salon, hvor vi hædrer 1800-tallets dandy.

Pris: 60/80 (medlem/alm) + 10 kr. gebyr

Er du til absint på bardisken og god, langtidsholdbar litteratur? Så kom til litterær salon, hvor vi hædrer 1800-tallets dandy. Lektor Dan Ringgaard fortæller om ’Dekadente digtere – især Oscar Wilde’ og om, hvordan dandy-figuren fungerer i litteraturen. Forfatter Peter Poulsen fortæller om Charles Baudelaire og læser op af hans digte på fransk og dansk. Christoffer Gertz Bech fra Det Danske Absintselskab gæster salonen med dragene historier om den grønne eliksir – dandyens bedste ven. Aarhus Symfoniorkesters kammerensemble leverer tonerne og sætter autentisk streg under salonbegrebet.
 
Sted: Studentercaféen, Nordre Ringgade 3, Aarhus 

Arrangør: Studenterhus Aarhus, Litteraturen På Scenen og Folkeuniversitetet

Arrangementet er del af Århundredets Festival, der sætter spot på 1800-tallet fra den 7.-16. marts 2014. Med omkring 300 arrangementer vækker festivalen historien til live og sætter nutiden til debat. Festivalen præsenteres af Folkeuniversitetet i samarbejde med Aarhus Universitet, kulturinstitutioner og kreative ildsjæle.